Quiz

Kuinka nörtti olet?

Testaa taitosi viimeisimmässä tietovisassamme.

Kuinka nörtti olet?

Testaa taitosi viimeisimmässä tietovisassamme.

Oletko tekniikka-ekspertti?

Tunnistat varmasti iPhonen helposti nähdessäsi sen kuvassa, mutta tunnistaisitko sen nähdessäsi ainoastaan sen äänenvoimakkuuspainikkeet? Tässä tietovisassa näet tuotteista äärimmäisiä lähikuvia, arvaatko siitä huolimatta mitä tuotetta kukin kuva esittää?

Quiz-sivulle

Kokeile aiempia tietovisojamme

Näytönohjaimet

Näytönohjain on kauan ollut pelitietokoneen tärkein komponentti, mutta kuinka paljon oikeastaan tuidät näistä korteista? Testaa taitojasi niin moderneista tekniikoista ja legendaarisista valmistajista tietokilpailussamme.

Tekniikkavuodesta 2016

2016 on ollut täynnä teknisiä innovaatioita ja mielenkiintoisia tekniikkatapahtumia. Kysymys onkin, kuinka hyvin muistat vuoden 2016 teknologiatapahtumat?

Pelisitaatit

On olemassa paljon tunnettuja eri peleistä lähtöisin olevia sitaatteja, jotkut enemmän muistamisen arvoisia kuin toiset. Mutta kysymys on, luuletko osaavasi yhdistää oikean sitaatin oikeaan peliin? Niin kuin Duke Nukem olisi asian ilmaissut; ”Come get some!”

Robotti-tietovisa

Erilaiset robotit ovat olleet osana pop-kulttuuria jo yli sadan vuoden ajan. Mutta kuinka paljon oikeastaan tiedät niistä? Osallistu robotti-tietovisamme, jossa on kysymyksiä mm. elokuvien, pelien ja musiikin maailmasta.