Chat

Näin ladattavat ohjelmistot toimivat

Haluatko ostaa ohjelmistoja joutumatta odottelemaan toimitusta levyllä? Siinä tapauksessa kannattaa valita ladattavat ohjelmistot. Valikoimassamme on paljon ohjelmistoja, jotka voi ladata heti ostoksen tehtyään.

Mitkä tuotteet ovat ladattavissa?

FVoit tarkistaa varastotilanteen kohdalta, onko kyseessä ladattava ohjelmisto. Jos siinä lukee "Saatavana ladattavaksi", kyseessä on ladattava tuote.

Miten osto tehdään?

Tee ostoksesi tavalliseen tapaan ja noudata normaalin ostoprosessin vaiheita. Tehtyäsi ostoksen saat tilausvahvistuksen, jossa kerrotaan, että maksua käsitellään. Kun maksu on suoritettu, voit ladata ohjelmiston.

Miten lataan tuotteeni?

  1. Kun maksu on suoritettu tai luotto hyväksytty, tilauksesi käsitellään yleensä 30 minuutin kuluessa.
  2. Tilaukseesi sisältyvä tuote ladataan ulkoisesta portaalista, jonka nimi on Activate Here. Saat sähköpostiviestin osoitteesta [email protected]. Viesti sisältää tietoa tilin luomisesta ja tilaukseen sisältyvän tuotteen lataamisesta. Etkö ole saanut sähköpostia? Tarkista roskapostikansiosi.
  3. Kun olet vahvistanut oston Activate Here -portaalissa, saat aktivointikoodin, jonka avulla voit ladata tuotteesi. Tämä voidaan tehdä kahdella eri tavalla. Saat joko:
    • Aktivointikoodin ja linkin tuotteen lataamiseksi suoraan portaalissa, tai
    • Lunastuskoodin, jonka avulla voit hankkia aktivointikoodin suoraan valmistajalta.

Onko sinulla kysyttävää tuotteesi lataamisesta? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua.