For English version please press here.

Päivitetty viimeksi: 2019-10-08

1. Yleistä

Dustin haluaa, että yrityksen asiakkaat voivat luovuttaa henkilötietonsa luottavaisin mielin. Tässä tietosuojakäytännössä selvitetään, miten me keräämme, käytämme, luovutamme ja säilytämme henkilötietoja sekä miten me varmistamme, että henkilötietoja käsitellään voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti. On tärkeää, että luet ja ymmärrät tämän tietosuojakäytännön ja että hyväksyt tapamme käsitellä henkilötietoja.

2. Kuka on rekisterinpitäjä?

2.1 Dustin AB, org.nro 556237-8785, postiosoite Box 1194, 131 27 Nacka Strand, Ruotsi (tässä käytännössä ”Dustin”) on henkilötietojen rekisterinpitäjä. Tämä koskee Dustinin tarjoamia ja markkinoimia tuotteita ja palveluita sekä muuta viestintää Dustinin kanssa, kuten verkkokaupan käyttöä ja sähköpostitse tai puhelimitse hoidettavia palveluasioita. Henkilötietojen rekisterinpitäjänä Dustinin vastuulla on varmistaa, että tietoja käsitellään asianmukaisella ja turvallisella tavalla soveltuvan lainsäädännön mukaisesti.

2.2 Dustinilla on yhteinen IT-infrastruktuuri joidenkin muiden Dustin-konserniin kuuluvien yritysten kanssa. Dustin käsittelee asiakkaiden kanssa tehtäviä liiketoimia sekä niihin liittyviä henkilötietoja ja tietokantoja tässä infrastruktuurissa ja omistaa tietokannat. Dustinilla on siis määräysvalta henkilötietoihin ja on sopimuksella muiden konserniin kuuluvien yritysten kanssa varmistanut henkilötietojen hallinnan ja turvallisen käsittelyn.

3. Mitä henkilötietoja me käsittelemme?

Dustin kerää ja käsittelee seuraavanlaisia henkilötietoja asiakkaista ja potentiaalisista asiakkaista, kun asiakkaat suorittavat ostoja tai käyttävät palveluita ja kun me markkinoimme ja myymme tuotteitamme ja palveluitamme.

  • Yhteystiedot, kuten nimi, titteli ja edustamisoikeus, sähköpostiosoite, toimitusosoite, laskutusosoite ja puhelinnumero.
  • Ikä
  • Tilitiedot, kuten asiakasnumero, käyttäjätunnus, salasana ja tilin rekisteröintiajankohta ja muutospäivämäärä.
  • Asiakasvalinnat koskien markkinointiviestiasetuksia ja henkilökohtaisia tarjouksia.
  • Tunnistenumero eli henkilötunnus tai yhteisötunnus.
  • Tilaustiedot, kuten tilausnumero, tilatut tuotteet tai palvelut, tilauspäivä, hinta, mahdollinen alennus ja ostohistoria.
  • Maksutiedot, kuten maksutapa, kortin numero, kortin haltija, maksutapahtuman ajankohta, summa, IP-osoite ja maksuhistoria.
  • Taloustietoja, kuten luottotiedot.
  • VViestit ja muut tiedot koskien tukipyyntöjä, esimerkiksi puheluiden äänitallenteet, muistiinpanot ja sähköpostiviestit asiakaspalveluyhteydenotoissa.
  • Käyttäjä tuottamat tiedot koskien vuorovaikutusta Dustinin markkinointiviestien ja verkkosivustojen kanssa, kuten IP-osoite, laitetiedot (teknistä tietoa tietokoneesta, puhelimesta tai muusta käytetystä laitteesta, esim. selainasetukset, aikavyöhyke, käyttöjärjestelmä), paikkatiedot, vastaukset kyselyihin sekä napsautus- ja vierailuhistoria, joka muun muassa näyttää, mistä tuotteista tai tarjouksista käyttäjä on ollut kiinnostunut, miten uutiskirjeitä käytetään, mihin tapahtumiin käyttäjä on ilmoittautunut ja osallistunut sekä tulokset asiakastyytyväisyys- tai markkinatutkimuksista.
  • Tiedot siitä, onko käyttäjällä oikeutta hyödyntää tarjouksia tai alennuksia Dustinin kanssa jäsensopimuksen solmineiden järjestöjen tai organisaatioiden jäsenyyden kautta.
  • Kilpailuissa annetut tiedot sekä ilmoittautuminen tapahtumiin tai muihin markkinointitoimenpiteisiin sekä niiden arvioinnit, sisältäen terveystiedot, kuten allergiatiedot.
  • Videotallenteet kameravalvonnasta myymälöissämme.

4. Mistä lähteistä me keräämme tietoja asiakkaasta?

4.1 Dustin kerää henkilötietoja suoraan asiakkaalta, kun asiakas tekee tilauksen, käy Dustinin verkkosivustolla, osallistuu tapahtumiin, napsauttaa Dustinin lähettämien digitaalisten markkinointiviestien linkkejä, on yhteydessä asiakaspalveluun tai muulla tavoin ottaa yhteyttä Dustiniin ja antaa tietoja itsestään. Näissä tapauksissa kerätään tietoja, jotta asiakas voi tehdä sopimuksen Dustinin kanssa ja jotta Dustin voi tarjota tuotteitaan ja palveluitaan asiakkaalle.

4.2 Jos asiakas on Dustin-tilin haltija, Dustin kerää henkilötietoja myös tilin rekisteröinnin yhteydessä sekä sinä aikana, kun asiakas on tilin haltija, esimerkiksi ostohistoria, käyttäytyminen Dustinin verkkosivustolla, markkinointiviestintävalinnat ja tarjoukset, joita kohtaan asiakas on osoittanut kiinnostusta verkkokaupassa käymällä tai digitaalisia viestejä lukemalla ja niissä olevia linkkejä napsauttamalla.

4.3 Dustinin asiakkaalta keräämien henkilötietojen lisäksi voimme saada henkilötietoja muulta taholta, eli kolmannelta osapuolelta. Haemme tietoja julkisista rekistereistä kolmannen osapuolen palveluiden, kuten Bisnoden, kautta osoitteiden päivittämistä varten, jotta me voimme varmistaa yhteystietojen paikkansapitävyyden. Haemme tietoja luottokelpoisuudesta luottoluokituslaitoksilta, luottotietotoimistoilta tai pankeilta, kuten UC:lta. Haemme lisäksi tietoja markkinointitarkoituksiin sosiaalisesta mediasta, kuten Facebookista.

4.4 Dustin kerää myös tiettyjä henkilötietoja evästeiden kautta. Evästeet tallentavat tietoa siitä, miten asiakas käyttää verkkosivustoa ja mitä sisältöä hän suosii. Lisätietoja evästeiden käytöstä on Dustinin evästekäytännössä.

5. Miksi me käsittelemme henkilötietoja?

Dustin kerää ja käsittelee henkilötietoja eri tarkoituksiin. Nämä tarkoitukset määrittävät sen, mihin me saamme käyttää henkilötietoja. Selvitämme alla tietojen käsittelyn tarkoitukset ja annamme esimerkkejä siitä, miten tietoja käsitellään eri tarkoituksiin. Ota huomioon, että joitakin henkilötietoja voidaan käsitellä useampaan eri tarkoitukseen.

a) Tilausten ja ostojen hallinta

Henkilötietojen käsittely tähän tarkoitukseen sisältää asiakkaan tunnistamisen ja iän tarkistamisen, tilausvahvistuksen lähettämisen, tilattujen tuotteiden ja tavaroiden maksun käsittelyn sekä tarjottavien maksutapojen arvioinnin (riippuen yhteystiedoista, tilatuista tuotteista, ostohistoriasta ja taloudellisista tiedoista), tilausten toimittamisen, toimituksesta ilmoittamisen sekä ostettuja tuotteita ja palveluita koskevien reklamaatio- ja takuuasioiden käsittelyyn.

Tietojen kerääminen tilausten ja ostosten käsittelyä varten on tarpeen, jotta me pystymme täyttämään velvoitteemme Dustinin yleisten myyntiehtojen mukaisesti. Jos asiakas ei anna tietoja, emme voi täyttää velvoitteitamme ja voimme siten tilauksesta tai ostosta.

b) Dustin-tilin tarjoaminen ja hallinta

Käsittelemme henkilötietoja tähän tarkoitukseen mm. antaaksemme asiakkaalle toimivaltuuden kirjautua tilille, vahvistaaksemme asiakkaan henkilöllisyyden, luodaksemme asiakkaan omat henkilökohtaiset sivut, ylläpitääksemme asiakkaan oikeita yhteystietoja, käsitelläksemme asiakkaan tekemiä markkinointiviestintäasetuksia ja räätälöityjä tarjouksia, helpottaaksemme verkkokaupan käyttöä esitäytettyjen tietojen ja tallennettujen digitaalisten ostoskorien muodossa, helpottaaksemme asioiden ja reklamaatioiden hoitoa sekä mahdollistaaksemme tilaus- ja maksuhistorian seuraamisen.

Lisätietoja Dustin-tilin rekisteröinnistä on Dustin-tilin ehdoissa. Tietojen kerääminen Dustin-tilin tarjoamista ja hallintaa varten on tarpeen, jotta me pystymme täyttämään velvoitteemme Dustin-tilin ehtojen mukaisesti. Jos asiakas ei anna tietoja, emme voi täyttää velvoitteitamme ja voimme siten kieltäytyä tilin rekisteröinnistä tai lopettaa tilin.

c) Mukautettujen tietojen, etujen ja tarjousten antaminen sekä henkilökohtaisen verkkokauppakokemuksen tarjoaminen Dustin-tilin rekisteröineille

Dustin haluaa, että verkkosivuston käyttö ja viestintä sujuvat parhaalla mahdollisella tavalla. Me käsittelemme henkilötietoja tähän tarkoitukseen, jotta me voimme parantaa käyttökokemusta ja luoda, tarjota ja esittää räätälöityä sisältöä viestinnässä ja markkinoinnissa postitse, sähköpostitse, tekstiviestitse ja puhelimitse sisältäen räätälöityjä etuja ja tarjouksia, suosituksia, kutsuja tapahtumiin ja muuta tietoa, jonka me ajattelemme olevan merkityksellistä. Lisäksi me voimme näin muistuttaa digitaalisista ostoskoreista, joiden tilausta ei ole saatettu päätökseen. Jotta tämä on mahdollista, analysoimme Dustinin keräämiä tietoja, kuten ikä, asuinpaikka, tilaushistoria ja käyttäjän tuottamat tiedot.

Lisätietoja tarjousten ja viestien mukauttamisesta henkilökohtaisten tietojen perusteella sekä henkilökohtaisista tarjouksista kieltäytymisestä on Dustin-tilin ehdoissa.Tietojen kerääminen tätä tarkoitusta varten on tarpeen, jotta me pystymme täyttämään velvoitteemme näiden ehtojen mukaisesti. Jos tietoja ei anneta, emme voi täyttää velvoitteitamme ja meidän on siinä tapauksessa rajoitettava tiettyjä tiliin liittyviä etuja.

d) Mukautettujen tietojen, etujen ja tarjousten antaminen sekä henkilökohtaisen kokemuksen tarjoaminen viestinnässä henkilöille, joilla ei ole Dustin-tiliän

Dustin haluaa, että verkkosivuston käyttö ja viestintä sujuvat parhaalla mahdollisella tavalla. Me käsittelemme henkilötietoja tähän tarkoitukseen, jotta me voimme parantaa käyttökokemusta ja luoda, tarjota ja esittää räätälöityä sisältöä viestinnässä ja markkinoinnissa postitse, sähköpostitse, tekstiviestitse ja puhelimitse sisältäen räätälöityjä etuja ja tarjouksia, suosituksia, kutsuja tapahtumiin ja muuta tietoa, jonka me ajattelemme olevan merkityksellistä. Jotta tämä on mahdollista, analysoimme Dustinin keräämiä tietoja, kuten ikä, asuinpaikka, tilaushistoria ja käyttäjän tuottamat tiedot.

Lisätietoja tarjousten ja viestien mukauttamisesta henkilökohtaisten tietojen perusteella sekä henkilökohtaisista tarjouksista kieltäytymisestä on tällää. Tietojen kerääminen tätä tarkoitusta varten perustuu suostumukseen. Suostumus on mahdollista peruuttaa koska tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen consent@dustingroup.com.

e) Tietojen antaminen tuotteista ja palveluista sekä tuotteiden ja palveluiden markkinointi

Käsittelemme henkilötietoja tähän tarkoitukseen, jotta me voimme postitse, sähköpostitse, tekstiviestitse ja puhelimitse kertoa Dustin-konsernin myymistä tuotteista, palveluista ja tarjouksista, näyttää suosituksia, muistuttaa digitaalisista ostoskoreista, joiden tilausta ei ole saatettu päätökseen, ja kutsua asiakkaita mukaan tapahtumiin, kilpailuihin sekä markkina- ja asiakastyytyväisyystutkimuksiin.

Dustin-tilin haltijat saavat lisätietoja markkinointiviesteistämme Dustin-tilin ehdoista. Tietojen kerääminen tätä tarkoitusta varten on tarpeen, jotta me pystymme täyttämään velvoitteemme näiden ehtojen mukaisesti. Jos tietoja ei anneta, emme voi täyttää velvoitteitamme ja meidän on rajoitettava tiettyjä tiliin liittyviä etuja.

f) Tapahtumiin, kilpailuihin ja muihin markkinointitoimiin osallistumisen mahdollistaminen ja hallinta

Henkilötietojen käsittely tähän tarkoitukseen sisältää toimet, joiden avulla voimme muun muassa tunnistaa osallistujat, viestiä kilpailun osallistujien kanssa ja toimittaa palkinnot, tarkastaa osallistujien iät sekä viestiä osallistujien kanssa ennen tapahtumaa ja sen jälkeen (esimerkiksi ilmoittautumisvahvistukset, muistutukset ja arvioinnit). Ota huomioon, että tietoja tapahtumiin osallistumisesta pidetään käyttäjän tuottamina tietoina, joita käsitellään muihin tarkoituksiin.

g) Dustinin tukeen saapuvien tapausten käsittely

Henkilötietojen käsittely tähän tarkoitukseen sisältää Dustinin toimet muun muassa kommunikointia, asiakkaan henkilöllisyyden varmistamista, valitus- ja tukiasioiden selvittämistä, asiakaspalveluun tai muuhun tukitoimintoon sähköpostitse, puhelimitse tai digitaalisten kanavien kautta saapuvien kysymysten vastaamista, virheellisten tietojen korjaamista, teknisen tuen antamista ja asiakassuhteen hoitamista varten.

h) Dustin-konsernin oikeudellisten velvoitteiden täyttäminen

Henkilötietoja käsitellään tähän tarkoitukseen, jotta Dustin-konserni voi täyttää lakien, tuomioistuinten tai viranomaispäätösten vaatimukset. Esimerkkejä tällaisista vaatimuksista ovat tuotevastuu ja tuoteturvallisuus, kuten viestintä tuotevaroituksista ja takaisinvedoista (esim. viallisen tai terveydelle vaarallisen tuotteen yhteydessä) ja velvoitteet säilyttää kirjanpitolain mukaisesti tietyt tiedot, jotka voidaan yhdistää yksittäiseen henkilöön. Jos tietoja, joita Dustin kerää tähän tarkoitukseen, ei anneta, emme voi täyttää oikeudellisia velvoitteitamme ja voimme siten kieltäytyä tilauksesta, ostosta tai toimesta, joka synnyttää oikeudellisen velvoitteemme.

i) Väärinkäytösten estäminen sekä rikosten estäminen, ehkäiseminen ja tutkiminen liiketoimintamme puitteissa

Henkilötietoja käsitellään tähän tarkoitukseen muun muassa Dustin-tilin väärinkäytön estämiseksi sekä varkaus- ja petosepäilyjen torjumiseksi ja selvittämiseksi. Fyysisissä myymälöissämme meillä on siksi kameravalvonta. Kun asiakas päättää maksaa laskulla, suoritamme petostarkastuksen, jossa me analysoimme, mitkä tuotteet asiakas haluaa ostaa, mikä on toimitusosoite, mikä on tuotteiden arvo jne. Havainnoimme käyttäytymistapoja, joita esiintyy usein petosten yhteydessä. Jos tällaisia käyttäytymistapoja havaitaan, suoritamme manuaalisen tarkastuksen petosriskin arvioimiseksi. Epäillyt rikokset tai rikoksen yritykset voidaan ilmoittaa poliisille.

j) Dustin-konsernin palveluiden, tuotteiden ja järjestelmien yleinen arvioiminen, kehittäminen ja parantaminen asiakkaillemme yleisesti

Henkilötietojen käsittely tähän tarkoitukseen sisältää muun muassa toimet verkkosivustomme ja muiden palveluidemme käyttäjäystävällisyyden parantamiseksi, digitaalisten toimintojen kehittämisen tai luomisen, asiakastarjonnan parantamisen (esim. palveluiden ja tuotteiden kehitys), dokumentaation luomisen tuote- ja logistiikkavirran parantamiseksi (esim. hankintojen, varastotilanteen ja toimitusten ennakoimiseksi), yrityksen valikoiman ja resurssitehokkuuden kehittämisen ja parantamisen, IT-järjestelmän parantamisen turvallisuuden lisäämiseksi, tilastotietojen saamisen markkina- ja asiakasanalyysejä varten, liiketoimien seurannan sekä tilauksiin ja ostoihin liittyvien liiketoimien ja menetelmien kehittämisen, myöhemmin mahdollisesti turvallisuussyistä tarvittavien käyttäytymistietojen automaattisen arkistoinnin ja vaikutusmahdollisuuden tarjoamisen asiakkaalle vaikuttaa Dustinin tarjoamaan valikoimaan. Voidakseen huolehtia tästä tarkoituksesta Dustin suorittaa yleisiä analyysejä koostetussa muodossa, eli ei yksilöllisesti, koskien muun muassa napsautus- ja vierailukäyttäytymistä, laitetietoja, tilaushistoriaa, maksuhistoriaa, maantieteellistä sijaintia ja yksittäisten asiakkaiden palautetta.

6. Mitkä ovat henkilötietojen käsittelyn oikeusperustat?

Jotta Dustinilla on oikeus kerätä ja käsitellä henkilötietoja, kullekin tietojen käsittelytarkoitukselle on oltava laillinen peruste. Tässä luvussa on kuvattu oikeusperustat, joihin tietojen käsittelymme perustuu. Ota huomioon, että samaan tietojenkäsittelyyn voi olla useampi oikeusperusta.

a) Oikeudellinen velvollisuus

Tämä perusta tarkoittaa sitä, että tietojen käsittely on tarpeen Dustinilta vaaditun oikeudellisen velvollisuuden täyttämiseksi, esimerkiksi maksutietojen dokumentointi kirjanpitolain vaatimusten täyttämiseksi.

b) Sopimusvelvoitteet

Tämä perusta tarkoittaa sitä, että tietojen käsittely on tarpeen asiakassopimuksen velvoitteiden täyttämiseksi tai sopimuksen solmimiseksi myöhemmässä vaiheessa. Dustin-tilin haltija on Dustin-tilin ehdot hyväksyttyään solminut Dustinin kanssa sopimuksen, joka määrittää rajat sille, miten me voimme käsitellä henkilötietoja tiliin liittyvien palveluidemme tarjoamiseksi, käsittelemiseksi ja hallitsemiseksi, esim. henkilökohtaisten ominaisuuksien analysointi räätälöityjen etujen ja tarjousten tarjoamiseksi. Tilauksen tai oston yhteydessä me käsittelemme tietoja, jotta me voimme täyttää Dustinin yleisten myyntiehtojen velvoitteet. Silloin voi olla esimerkiksi tarpeen, että Dustin rekisteröi yhteystiedot, niin että me voimme täyttää velvollisuutemme toimittaa tuote tai palvelu, tai suorittaa luottokelpoisuuden tarkastuksen, jos asiakas valitsee maksutavaksi laskun.

c) Oikeutettu etu

Tämä perusta tarkoittaa, että tietojen käsittely perustuu oikeutetun edun ns. intressivertailuun. Tällä tarkoitetaan sitä, että tietoja käsitellään, sillä Dustin katsoo, että sen oikeutettu etu käsitellä henkilötietoja on suurempi kuin asiakkaan intressi pidättäytyä henkilötietojen käsittelystä. Tästä syystä me käsittelemme muun muassa henkilötietoja Dustin-tilin väärinkäytön estämiseksi sekä rikosten estämiseksi, ehkäisemiseksi ja tutkimiseksi liiketoimintamme puitteissa. Jos me katsomme, että rikos on tehty tai rikosta on yritetty, ja me teemme ilmoituksen poliisille, Dustin jatkaa henkilötietojen käsittelyä oikeudellisen vaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.

d) Suostumus

Tämä peruste tarkoittaa sitä, että käsittelemme henkilötietojasi, kun annat suostumuksesi henkilötietojen käsittelyyn. Dustin pyytää esimerkiksi suostumuksesi käsitellä allergioita koskevia henkilötietojasi, kun tilaamme ruokatarjoilun tapahtumaan. Sinulla on oikeus kumota suostumuksesi, milloin tahansa. Suostumuksen kumoaminen ei vaikuta suostumukseen perustuvan käsittelyn laillisuuteen ennen suostumuksen kumoamista.

7. Miten pitkään henkilötiedot säilytetään?

7.1 Dustin säilyttää henkilötietoja niin pitkään kuin tarpeen niiden tarkoitusten täyttämiseksi, joita varten tietoja käsitellään. Säilytysaika riippuu siis siitä, mihin tarkoitukseen tietoja käsitellään. Sen lisäksi Dustin saattaa säilyttää tietoja pidempään, jos se on tarpeen oikeudellisen vaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi, esim. riitatilanteessa tai jos poliisille on tehty ilmoitus rikoksesta. Karsimme ja poistamme säännöllisesti henkilötietoja, jotka eivät enää ole tarpeen.

7.2 Dustin säilyttää Dustin-tiliin liittyviä tietoja niin pitkään, kun asiakas on aktiivisessa kanssakäymisessä Dustinin kanssa. Jos asiakas ei ole ollut aktiivinen tiettyyn aikaan, tili poistetaan automaattisesti ja ne henkilötiedot, jotka me olemme keränneet ja joita me olemme käsitelleet Dustin-tilin ja tiliin liittyvien palveluiden tarjoamiseksi, poistetaan. Lisätietoja tästä ja ei-aktiivisten asiakkaiden määritelmästä on Dustin-tilin ehdoissa.

8. Yleiskuva henkilötietojen käsittelystä

Alla on yleiskuva henkilötietojen käsittelystä. Se kertoo selkeästi, minkälaisia henkilötietoja me käsittelemme eri tarkoituksiin, mikä on käsittelyn oikeusperusta ja miten pitkään säilytämme tietoja. Yleiskuvan avulla on helppo ymmärtää, miten me käsittelemme tietoja ja miksi.

Tarkoitus Oikeusperusta Henkilötietoryhmät Säilytysaika
Tilausten ja ostosten käsittely Sopimusvelvoitteet Dustinin yleisten myyntiehtojen mukaisesti
  • Yhteystiedot
  • Tilitiedot
  • Tunnistenumero
  • Tilaustiedot
  • Maksutiedot
  • Taloustiedot
Virhevastuuta koskien viisi vuotta tilauksen maksamisesta ja toimittamisesta ja sen jälkeen niin kauan kuin mahdollista virhevastuuvaatimusta ei ole ratkaistu. Jos ostetun tuotteen tai palvelun takuuaika on pidempi, takuuajan, ja sen jälkeen niin kauan kuin mahdollista takuuvaatimusta ei ole ratkaistu.
Dustin-tilin tarjoaminen ja hallinta Sopimusvelvoitteet Dustin-tilin ehtojen mukaisesti
  • Yhteystiedot
  • Tilitiedot
  • Tunnistenumero
  • Tilaustiedot
  • Maksutiedot
  • Käyttäjän tuottamat tiedot
  • Asiakasvalinnat
Niin pitkään, kun Dustin-tili on aktiivinen ja sen jälkeen niin kauan kuin mahdollista kiistaa ei ole ratkaistu.
Mukautettujen tietojen, etujen ja tarjousten antaminen sekä henkilökohtaisen verkkokauppakokemuksen tarjoaminen Dustin-tilin rekisteröineille Sopimusvelvoitteet Dustin-tilin ehtojen mukaisesti
  • Yhteystiedot
  • Ikä
  • Tilitiedot
  • Tilaustiedot
  • Maksutiedot
  • Käyttäjän tuottamat tiedot
  • Asiakasvalinnat
  • Työpaikka tai jäsenyys, joka oikeuttaa etuihin
Niin pitkään, kun Dustin-tili on aktiivinen ja sen jälkeen niin kauan kuin mahdollista kiistaa ei ole ratkaistu.
Mukautettujen tietojen, etujen ja tarjousten antaminen sekä henkilökohtaisen kokemuksen tarjoaminen viestinnässä henkilöille, joilla ei ole Dustin-tiliä Suostumus
  • Yhteystiedot
  • Ikä
  • Käyttäjän tuottamat tiedot
Kaksi vuotta siitä, kun olet viimeksi napsauttanut linkkiä viestissämme.
Tietojen antaminen tuotteista ja palveluista sekä tuotteiden ja palveluiden markkinointi Sopimusvelvoitteet Dustin-tilin ehtojen mukaisesti tilin haltijoille

Oikeutettu etu muille kuin Dustin-tilin haltijoille
  • Yhteystiedot
  • Tilitiedot
  • Ikä
  • Tilaustiedot
  • Käyttäjän tuottamat tiedot
  • Asiakasvalinnat
Niin pitkään, kun Dustin-tili on aktiivinen, tilin haltijoille ja sen jälkeen niin kauan kuin mahdollista kiistaa ei ole ratkaistu.

Kaksi vuotta siitä, kun asiakas on viimeksi napsauttanut linkkiä viestissämme, muille kuin Dustin-tilin haltijoille.
Tapahtumiin, kilpailuihin ja muihin markkinointitoimiin osallistumisen mahdollistaminen ja hallinta Oikeutettu etu

Suostumus (suostumus koskien ruoka-aineallergioita)
  • Yhteystiedot
  • Tilitiedot
  • Tunnistenumero
  • Kilpailuun osallistumisen ja ilmoittautumisen tai arvioinnin aikana jätetyt tiedot
  • Allergia, kun tilaamme ruokatarjoilun
Vuosi tapahtuman tai kilpailun ja sen jälkeen niin kauan kuin mahdollista kiistaa ei ole ratkaistu.
Asiakaspalveluun ja muihin tukitoimintoihin saapuvien tapausten käsittely Sopimusvelvoitteet Dustinin tilin käyttöehtojen mukaisesti, mikäli olet Dustinin tilin haltija

Oikeus säilyttää tietoa, mikäli et ole Dustinin tilin haltija
  • Yhteystiedot
  • Tilitiedot
  • Tunnistenumero
  • Tilaustiedot
  • Maksutiedot
  • Käyttäjän tuottamat tiedot
  • Työpaikka tai jäsenyys, joka oikeuttaa etuihin tiedot koskien tukipyyntöjä
  • Puhelutallenteet asiakaspalveluun ja muihin tukitoiminteisiin
Virhevastuuta koskien viisi vuotta viimeisen asiaa koskevan yhteydenoton jälkeen ja sen jälkeen niin kauan kuin mahdollista virhevastuuvaatimusta ei ole ratkaistu. Jos tuotteen tai palvelun takuuaika, jota asia koskee, on pidempi, kuin viisi vuotta, takuuajan umpeutumisen jälkeen tai niin kauan kuin mahdollista takuuvaatimusta ei ole ratkaistu.
Oikeudellisten velvoitteiden täyttäminen, kuten kirjanpitolain vaatimukset, tuotevastuu sekä järjestelmäämme tallennettujen henkilötietojen suojaus Oikeudellinen velvollisuus
  • Yhteystiedot
  • Tilitiedot
  • Tunnistenumero
  • Tilaustiedot
  • Maksutiedot
  • Viestit ja muut tiedot koskien tukipyyntöjä
Niin pitkään kuin me olemme velvoitettuja säilyttämään tiedot sovellettavan lain tai viranomaisen päätöksen perusteella ja sen jälkeen niin kauan kuin mahdollista kiistaa ei ole ratkaistu.
Väärinkäytösten estäminen sekä rikosten estäminen, ehkäiseminen ja tutkiminen liiketoimintamme puitteissa Oikeutettu etu
  • Yhteystiedot
  • Tilitiedot
  • Tunnistenumero
  • Tilaustiedot
  • Maksutiedot
  • Käyttäjän tuottamat tiedot
  • Videotallenteet myymälöistämm
Niin pitkään, kun tarvittavia valvontatoimenpiteitä suoritetaan. Jos käsittely johtaa poliisi-ilmoitukseen, tietoja säilytetään niin pitkään kuin tarpeen ilmoituksen loppuun saattamiseksi sekä oikeudellisen vaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi, ja sen jälkeen niin kauan kuin mahdollista kiistaa ei ole ratkaistu.

Videovalvonta tallenteet myymälöissämme hävitetään 8 viikkoajälkeen nauhoituksista.
Dustin-konsernin palveluiden, tuotteiden ja järjestelmien yleinen arvioiminen, kehittäminen ja parantaminen asiakkaillemme yleisesti Oikeutettu etu
  • Yhteystiedot
  • Tilitiedot
  • Ikä
  • Tilaustiedot
  • Maksutiedot
  • Käyttäjän tuottamat tiedot
  • Asiakasvalinnat
  • Viestit ja muut tiedot koskien tukipyyntöjä
Niin pitkään, kun Dustin-tili on aktiivinen, tilin haltijoille.

Viisi vuotta siitä, kun on viimeksi ollut kanssakäymisessä Dustinin kanssa, muille kuin Dustin-tilin haltijoille, esim. verkkosivustolla vierailu, kirjautuminen aiemmalle Dustin-tilille tai viestissä olevan linkin napsauttaminen.

9. Keiden kanssa me jaamme henkilötietoja?

9.1 Dustin voi luovuttaa tai siirtää henkilötietoja muille yrityksille tarjotakseen asiakkaalle mahdollisuuden hyödyntää Dustinin tarjouksia, tuotteita ja palveluita. Henkilötietojen siirronsaajat voivat olla Dustinin henkilötietojen käsittelijöitä eli yrityksiä, jotka käsittelevät henkilötietoja meidän puolestamme ja meidän ohjeidemme mukaisesti, ja luovutuksen saajat voivat olla riippumattomia rekisterinpitäjiä, eli yrityksiä, jotka vastaavat meistä riippumatta henkilötietojen käsittelystä sen vuoksi, että heillä on suora asiakassuhde asiakkaaseen, kuten Klarna.

9.2 Dustin voi lisäksi luovuttaa henkilötietoja viranomaisille, jos se on tarpeen lain, asetuksen tai viranomaispäätöksen noudattamiseksi tai jotta Dustin voi laatia tai esittää oikeudellisen vaaten tai puolustaa sellaista.

9.3 Riippuen siitä, miten asiakas on ollut yhteydessä Dustiniin, esim. jos asiakas on Dustin-tilin haltija tai vastaanottaa markkinointiviestejä, Dustin voi siirtää tai luovuttaa henkilötietoja seuraaville vastaanottajille:

  • Siirtää henkilötietoja muille Dustin-konserniin kuuluville yrityksille, jotka käsittelevät henkilötietoja Dustinin puolesta, niin että me voimme huolehtia tässä käytännössä mainituista tarkoituksista. Tietojen siirron oikeusperusta konsernin yrityksille on sama kuin oman käsittelymme oikeusperusta.
  • Luovuttaa henkilötietoja yrityksille, jotka tarjoavat tietoa väestörekisteristä tai muista julkisista rekistereistä, sen varmistamiseksi, että meillä on oikeat yhteystiedot, niin että me voimme käsitellä tilauksia ja ostoja sekä Dustin-tiliä ja tiliin liittyviä palveluita. Luovutettavat tiedot ovat tunnistenumero ja yhteystiedot, ja oikeusperustana toimivat sopimusvelvoitteemme asiakas kohtaan.
  • Siirtää henkilötietoja analyysi- ja markkinointiyrityksille, jotka tarjoavat palveluita, kuten automaattisia markkinointityökaluja, analysointityökaluja, viestintäpalveluita, tulostuspalveluita ja jakelupalveluita. Nämä vastaanottajat auttavat Dustinia analysoimaan tietoja ja markkinoimaan Dustinin myymiä tuotteita ja palveluita. Siirrettävät tiedot ovat yhteystiedot, tilitiedot, asiakasvalinnat, tilaustiedot ja käyttäjän tuottamat tiedot, ja oikeusperusta on oikeutettu etu sekä sopimusvelvoitteemme Dustin-tilin haltijaa kohtaan.
  • Luovuttaa henkilötietoja valtiollisille viranomaisille, kuten poliisille ja verottajalle, joille meidän on luovutettava henkilötietoja lain tai viranomaispäätöksen vuoksi tai joille me luovutamme henkilötietoja rikoksen tai rikosyrityksen epäilyn vuoksi. Luovutettavat tiedot ovat yhteystiedot, tunnistenumero, tilitiedot, tilaustiedot, maksutiedot, tuottamat tiedot ja videotallenteet perustuen Dustiniin kohdistuvaan oikeudelliseen velvoitteeseen tai oikeudellisen vaateen laatimiseen, esittämiseen tai puolustamiseen.

9.4 Jos käyttäjähenkilö tilaa tai ostaa jotakin Dustinilta, voimme lisäksi luovuttaa tai siirtää henkilötiedot seuraaville vastaanottajille tilausten ja ostosten käsittelyn puitteissa perustuen sopimusvelvoitteisiimme asiakas kohtaan:

  • Dustinin myymien tuotteiden ja palveluiden toimittajat, valmistajat, jakelijat ja alihankkijat, jotka muun muassa tarjoavat tuotteita ja palveluita sekä auttavat meitä tukipalveluissa, kuten ylläpidossa, korjauksissa ja palautettujen tuotteiden hävittämisessä. Luovutettavat tai siirrettävät tiedot ovat yhteystiedot ja tilaustiedot.
  • Logistiikkayritykset ja huolintaliikkeet, jotka auttavat meitä tuotteiden kuljettamisessa, niin että me voimme toimittaa tuotteet ja palvelut. Luovutamme tai siirrämme yhteystiedot ja tilaustiedot näille vastaanottajille.
  • Vakuutuksenantajat, jotka tarjoavat vakuutuksia joillekin Dustinin tarjoamille tuotteille ja palveluille. Vakuutuksen ottamisen yhteydessä luovutettavat tiedot ovat yhteystiedot ja tilaustiedot.
  • Yhteistyökumppanit ja maksuratkaisujen tarjoajat, esim. korttitapahtumia vastaanottavat yritykset, pankit, luottolaitokset ja muut finanssialan toimijat, jotka mahdollistavat maksujen tekemisen ja tarjoavat erilaisia rahoitusvaihtoehtoja. Luovutettavat tiedot ovat yhteystiedot, tunnistenumero ja maksutiedot.
  • Luottolaitokset, luottotietotoimistot tai pankit, jotka tarjoavat meille dokumentaatiota, jonka avulla voimme varmistaa asiakkaan maksukyvyn, esim. luottotiedot, kun asiakas pyytää luottoa tilausten ja ostosten käsittelyn puitteissa. Luovutettavat tiedot ovat tunnistenumero.
  • Yritykset, jotka tarjoavat taloudellisia palveluita, kuten reskontra- ja perintäpalveluita, jotka varmistavat, että Dustin saa maksun toimitetuista tuotteista ja palveluista tilausten ja ostosten käsittelyn puitteissa. Siirrettävät tiedot ovat yhteystiedot, tunnistenumero, tilaustiedot ja maksutiedot.

9.5 Dustin ei myy henkilötietoja kolmannelle osapuolelle, ellei sillä ole lupaa siihen.

10 Missä me säilytämme henkilötietoja?

Dustin käsittelee henkilötietoja lähinnä EU:n/ETA:n alueella. Voimme kuitenkin siirtää henkilötiedot myös EU:n/ETA:n ulkopuoliseen maahan, jos meidän on jaettava tietoja sellaisten toimittajien tai yhteistyökumppanien kanssa, jotka toimivat tai säilyttävät henkilötietoja EU:n/ETA:n ulkopuolisessa maassa. Jos henkilötiedot siirretään EU:n/ETA:n ulkopuoliseen maahan, Dustin suorittaa tarvittavat toimenpiteet henkilötietojen laillista siirtoa varten varmistamalla, että henkilötietoja käsitellään turvallisesti ja riittävällä tietosuojan tasolla, joka vastaa EU:n/ETA:n sisällä tarjottavaa suojaa, esimerkiksi solmimalla vastaanottajan kanssa sopimuksen, joka sisältää EU-komission vakiosopimusehdot, tai jos tiedot siirretään Yhdysvaltoihin, varmistamalla, että vastaanottaja on sertifioitunut noudattamaan Privacy Shieldin periaatteita.

11. Mitä oikeuksia henkilöllä on rekisteröityneenä asiakkaana?

11.1 Dustin vastaa siitä, että henkilötietoja käsitellään voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Tässä luvussa kuvataan asiakkaan oikeudet liittyen henkilötietojen käsittelyyn. Korjaamme, anonymisoimme, poistamme tai täydennämme asiakkaan pyynnöstä tai omasta aloitteestamme tietoja, joiden havaitaan olevan virheellisiä, epätäydellisiä tai harhaanjohtavia. Jos sinulla on kysymyksiä tästä tai haluat käyttää jotakin oikeuttasi, ota meihin yhteyttä tämän käytännön lopussa mainittujen yhteystietojen kautta.

a) Oikeus saada pääsy henkilötietoihin

Dustin haluaa kertoa avoimesti tavoistaan käsitellä henkilötietoja. Jos asiakas haluaa tietoja tavoistamme käsitellä henkilötietoja, hänellä on oikeus pyytää tietoja käsittelystä, sisältäen kopion käsiteltävänä olevista hänen henkilötiedoistaan (ns. rekisteriote). Tähän sisältyvät tiedot käyttötarkoituksesta, henkilötietoryhmät, henkilötietojen vastaanottajat tai vastaanottajaryhmät, mahdollisuuksien mukaan henkilötietojen suunnitellut säilytysajat tai säilytysajan määrittämisen kriteerit, tietojen alkuperästä käytettävissä olevat tiedot, tieto käyttäjä oikeudesta pyytää Dustinilta häntä itseään koskevien henkilötietojen oikaisemista tai poistamista taikka henkilötietojen käsittelyn rajoittamista tai vastustaa tällaista käsittelyä, tieto oikeudesta tehdä valitus valvontaviranomaiselle; ja tieto automaattisten päätöksentekomenetelmien käytöstä, sisältäen tiedot käsittelyyn liittyvästä logiikasta samoin kuin kyseisen käsittelyn merkittävyys ja mahdolliset seuraukset käyttäjä käsittelyn tarkoituksesta. Jos henkilötietoja siirretään kolmanteen maahan tai kansainväliselle järjestölle, käyttäjä on oikeus saada ilmoitus siirtoa koskevista asianmukaisista suojatoimista. Ota huomioon, että jos meiltä pyydetään pääsyä tietoihin, voimme pyytää asiakkaasta lisätietoja, joiden avulla me voimme varmistaa, että luovutamme tiedot oikealle henkilölle. Samalla varmistamme, mitkä tiedot haluaa nähdä. Rekisteriote on maksuton, mutta jos sitä pyydetään toistuvasti, Dustinilla on oikeus periä 100 Ruotsin kruunun hallinnointimaksu.

b) Oikeus vaatia henkilötietojen oikaisemista

Dustin pyrkii varmistamaan, että sen hallussa olevat henkilötiedot ovat oikeita ja ajan tasalla. Jos käyttäjää koskevat henkilötiedot ovat virheellisiä, käyttäjällä on oikeus pyytää niiden oikaisemista. Henkilöllä on lisäksi oikeus täydentää mahdollisesti epätäydellisiä henkilötietoja, esimerkiksi jos meillä on oikea katuosoite mutta katunumero puuttuu. Henkilön pyynnöstä me korjaamme niin nopeasti kuin mahdollista virheelliset tai epätäydelliset henkilötiedot.

c) Oikeus vaatia henkilötietojen poistoa

Käsittelemämme henkilötiedot ovat meillä vain lainassa. Sen vuoksi käyttäjällä on oikeus pyytää Dustinia poistamaan henkilötietonsa, mikäli tietoja on käsitelty laittomalla tavalla, jos ne on poistettava Dustiniin liittyvän oikeudellisen velvoitteen täyttämiseksi, mikäli tiedot eivät enää ole tarpeen käsittelytarkoitukseen tai jos käyttäjähenkilö on eri mieltä Dustinin suorittamasta oikeutetun edun intressivertailusta ja Dustinilla tai kolmannella osapuolella ei ole suurempaa oikeutettua etua (katso kohta f alla) tietoihin kuin vastustusoikeus. Emme kuitenkaan voi aina noudattaa pyyntöä, sillä voi olla syitä, jotka antavat meille oikeuden jatkaa käsittelyä, esimerkiksi jos henkilötietojen käsittelyn oikeusperusta on oikeudellisen velvoitteen täyttäminen (kuten kirjanpitolain vaatimukset) tai jos tietoja tarvitaan siihen, että Dustin pystyy laatimaan ja esittämään oikeudellisen vaateen tai puolustamaan sitä.

d) Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen

on oikeus saada kopio henkilötiedoistaan jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa ja tietyissä tapauksissa oikeus pyytää tietojen siirtoa toiselle rekisterinpitäjälle, jos se on teknisesti mahdollista. Tämä oikeus koskee kuitenkin vain tietoja, jotka käyttäjä on itse antanut Dustinille ja joiden käsittelyn oikeusperusta on käyttäjän suostumus tai sopimusvelvoite käyttäjää kohtaan.

e) Oikeus vaatia käsittelyn rajoittamista

on oikeus vaatia henkilötietojen käsittelyn rajoittamista tietyissä tilanteissa, tarkoittaen sitä, että tietoja saa käsitellä vain tiettyihin tarkoituksiin. Käyttäjä voi esimerkiksi vaatia virheellisten tietojen käsittelyn rajoittamista tietojen korjaamisen vaatimisen jälkeen. Dustinin arvioidessa tietojen oikeellisuutta niiden käsittelyä rajoitetaan. Käyttäjällä on oikeus vaatia henkilötietojen käsittelyn rajoittamista myös, jos käsittely on lainvastaista ja käyttäjä vastustaa henkilötietojen poistamista ja vaatii sen sijaan niiden käsittelyn rajoittamista, tai jos Dustin ei enää tarvitse kyseisiä henkilötietoja käsittelyn tarkoituksiin, mutta käyttäjä tarvitsee niitä oikeudellisen vaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi tai jos käyttäjä on vastustanut henkilötietojen käsittelyä odotettaessa sen todentamista, syrjäyttävätkö Dustinin oikeutetut perusteet käyttäjän perusteet.

Yllä mainituissa tilanteissa Dustin käsittelee henkilötietoja säilyttämisen lisäksi vain seuraavissa tilanteissa:

  1. käyttäjän suostumuksella;
  2. oikeudellisen vaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi;
  3. toisen henkilön tai oikeushenkilön oikeuksien suojaamiseksi; tai
  4. EU:n tai jäsenvaltion tärkeää yleistä etua koskevasta syystä.

f) Oikeus vastustaa tietyntyyppistä käsittelyä

Kun henkilötietojen käsittelyn oikeusperusta on oikeudellisen edun intressivertailu tai suoramarkkinointi, käyttäjällä on oikeus vastustaa käsittelyä. Dustinin oikeudellisen edun intressivertailua voi vastustaa, jos käyttäjällä on henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseen liittyvällä perusteella. Tällaisen vastustamisen yhteydessä Dustin arvioi, onko käsittelyyn olemassa huomattavan tärkeä ja perusteltu syy, joka syrjäyttää käyttäjä edut, oikeudet ja vapaudet käsittelymme oikeudellinen etu suurempi kuin käyttäjän intressi suojata yksityisyyttään. Jos Dustinin etu on suurempi tai jos käsittely on tarpeen oikeusvaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi, meillä on oikeus jatkaa henkilötietojen käsittelyä käsittelyn vastustamisesta huolimatta. Suoramarkkinoinnista ja suoramarkkinointitarkoituksiin suoritettavista analyyseistä kieltäytyminen ei edellytä syyn ilmoittamista. Käyttäjä voi hallita tätä itse Omien sivujen asetusten kautta. Siellä voi valita, haluaako käyttäjä vastaanottaa markkinointiviestejä ja räätälöityjä tarjouksia. Lisäksi käyttäjällä on mahdollisuus kieltäytyä suoramarkkinoinnista jokaisen digitaalisen viestin yhteydessä. Jos käyttäjä kieltäytyy suoramarkkinoinnista, lopetamme henkilötietojen käsittelyn kyseisiin tarkoituksiin sekä kaikentyyppisen suoramarkkinoinnin, kuten uutiskirjeiden ja tarjousten lähettämisen. Jos käyttäjä vastustaa ainoastaan räätälöityjä tarjouksia, markkinointiviestintä käyttäjälle on geneeristä, sillä me emme pysty määrittämään, minkälaiset viestit ovat merkityksellisiä, mikäli me emme voi analysoida henkilökohtaisia ominaisuuksia. Lisätietoja tarjousten ja viestien mukauttamisesta henkilökohtaisten ominaisuuksien perusteella sekä tämänkaltaisen käsittelyn vastustamisesta on Dustin-tilin ehdoissa.

11.2 Jos katsot, että me käsittelemme henkilötietojasi virheellisellä tavalla, voit ottaa meihin yhteyttä. Yhteystiedot on ilmoitettu tämän käytännön lopussa. Sinulla on myös oikeus valittaa henkilötietojen käsittelystä henkilötietojen käsittelyn valvonnasta vastuussa olevalle valvontaelimelle: Tietosuojavaltuutetun Toimisto

12. Miten me suojaamme henkilötietoja?

Haluamme, että meille voi luovuttaa henkilötietonsa luottavaisin mielin. Sen vuoksi Dustin on suorittanut asianmukaisia teknisiä ja organisatorisia suojatoimenpiteitä, joiden tarkoituksena on suojata henkilötietoja epäsopivalta tai tahattomalta luovuttamiselta, käytöltä, poistamiselta, muuttamiselta tai vahingoittumiselta. Esimerkiksi kaikki asiakastiedot tallennetaan tietokantaan, joka on suojattu palomuurilla ja kulunvalvonnalla, niin että vain Dustin-konsernin työntekijät, joiden tarvitsee päästä käsiksi tietoihin määrättyjen työtehtävien suorittamiseksi, pääsevät niihin käsiksi.

13. Tietosuojakäytännön soveltaminen ja muutokset

13.1 Dustinin tietosuojakäytännön viimeisin versio on aina luettavissa Dustinin verkkosivustolla. Tietosuojakäytäntö on voimassa kulloisellakin hetkellä verkkosivustolla julkaistussa muodossa ja julkaistulla sisällöllä.

13.2 Dustinilla on oikeus päivittää tietosuojakäytäntöä, milloin tahansa. Jos tietosuojakäytäntöä muutetaan, päivitetty käytäntö julkaistaan Dustinin verkkosivustolla. Lisäksi käyttäjälle kerrotaan tietosuojakäytännön muutoksista seuraavan kerran, kun käyttäjä kirjautuu Dustin-tililleen. Voimme ilmoittaa asiasta myös sähköpostitse, jos tietosuojakäytäntöä muutetaan huomattavasti. Jos käyttäjä ei hyväksy muutettua käytäntöä, hän voi irtisanoa Dustin-tilinsä ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Yhteystiedot on ilmoitettu tämän käytännön lopussa.

14. Yhteystiedot

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä tai jos haluat lisätietoja tavoistamme käsitellä henkilötietoja tai haluat oikaista virheellisen tiedon.

  • Kuluttaja? Ota yhteyttä asiakaspalveluun numerosta 030-623 85 01 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@dustinhome.fi.
  • Yrityksen edustaja? Ota yhteyttä asiakaspalveluun numerosta 030-623 85 01 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@dustin.fi.
  • Voit myös ottaa yhteyttä henkilötietojen käsittelystä vastaaviin työntekijöihimme sähköpostitse osoitteesta dataprivacy@dustingroup.com. Dustinin ulkoiseen tietosuojavastaavaan, asianajaja Caroline Olstedt Carlströmiin, saa yhteyden samasta osoitteesta. Jos haluat lähettää hänelle viestin, ilmoita, että viestisi on tarkoitettu Dustinin tietosuojavastaavalle.