Hei! Käytät vanhaa selainta. Jos haluat käyttää kaikkia sivustomme toimintoja, suosittelemme toisen selaimen käyttöä, kuten Google Chromen tai Microsoft Edgen.

Uuden sukupolven iPhone

Saatavilla 22.9.

Uuden sukupolven iPhone

Saatavilla 22.9.

Uuden sukupolven iPhone

Saatavilla 22.9.

Täyslasinen design. Edistykselliset kamerat. A11 Bionic ‑siru. Langaton lataus.1

iPhone 8 ja iPhone 8 Plus. Uuden sukupolven iPhonet. Designissa on kaikkien aikojen kestävin älypuhelimen lasi ja aiempaa lujempi avaruusteollisuustason alumiinireunus.


iPhone 8 & iPhone 8 Plus

Latautuu langattomasti.1 Kestää roiskeita ja pölyä.2 4,7 tuuman ja 5,5 tuuman Retina HD ‑näytöt True Tone ‑ominaisuudella.3

12 Mpix kamerat uudella kennolla ja edistyksellisellä kuvaprosessorilla.

iPhone 8 Plussan kaksi 12 Mpix kameraa tarjoavat parannetun muotokuvatilan uudella muotokuvavalolla.4

Taustavoimana toimii A11 Bionic ‑siru, kaikkien aikojen tehokkain ja älykkäin siru älypuhelimessa. Tukee lisätyn todellisuuden kokemuksia peleissä ja apeissa.

iPhone 8 ja iPhone 8 Plus saavat älykkyyden näyttämään paremmalta kuin koskaan.

1 Latausmatto myydään erikseen.
2 iPhone 8 ja iPhone 8 Plus ovat roiske- ja pölytiiviitä. Ne on testattu hallituissa laboratorio-olosuhteissa, ja niiden vedenpitävyysluokitus on IP67 (IEC-standardi 60529). Roiske- ja pölytiiviys eivät ole pysyviä tiloja, ja tiiviys saattaa heikentyä tavallisen kulumisen seurauksena. Älä yritä ladata kastunutta iPhonea. Katso käyttöoppaasta puhdistus- ja kuivausohjeet. Takuu ei kata kosteusvaurioita.
3 Näytön koko mitataan lävistäjästä.
4 Muotokuvavalo on saatavilla betaversiona.