Destiny 2

Tao uusi valtasormus ja dominoi Mordoria GeForce GTX 10 -sarjalla. Näiden uskomattomien näytönohjainten, järjestelmien ja kannettavien tietokoneiden 4K- ja HDR-suorituskyky on aivan uudella tasolla. Pelikokemukset ovat huikeita esimerkiksi NVIDIA Ansel™-tekniikkaa hyödynnettäessä. Kaiken takana on NVIDIA Pascal™ – maailman kehittynein grafiikkasuoritinarkkitehtuuri pelaamiseen. Saat Middle-earth: Shadow of War -pelin mukaasi, kun hankit Game Ready -valmiuden GeForce® GTX 1080 Ti (tai 1080) -näytönohjaimella.

© 2017 NVIDIA Corporation. NVIDIA, NVIDIA-logo, GeForce, GeForce Experience ja Ansel ovat NVIDIA Corporationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki oikeudet pidätetään. MIDDLE-EARTH: SHADOW OF WAR -ohjelmisto, © 2017 Warner Bros. Entertainment Inc. Kehittäjä Monolith Productions. © 2017 New Line Productions, Inc. Kaikki The Lord of the Rings -sisältö New Line films -sisältöä lukuun ottamatta: © 2017 The Saul Zaentz Company d/b/a Middle-earth Enterprises ("SZC"). Middle-earth: Shadow of War, The Lord of the Rings ja hahmojen, esineiden, tapahtumien ja paikkojen nimet ovat SZC:n tavaramerkkejä, joita Warner Bros. Interactive Entertainment käyttää lisenssillä.
MONOLITH-LOGO, WB GAMES -LOGO, WB SHIELD: ™ & © Warner Bros. Entertainment Inc. (s17)
*Ehdot
Niin kauan kuin varastoa riittää. Jos asiakas tilaa useita tarjoukseen oikeuttavia tuotteita, hän saa kuitenkin vain yhden koodin. Tarjoukseen kuuluvat näytönohjaimet: GeForce GTX 1080 Ti, GeForce GTX 1080. Tarjous on saatavana vain valituilta jälleenmyyjiltä. Varmista ostettavan näytönohjaimen tuotekuvauksesta, että peli tulee tuotteen mukana. Yksi koodi per asiakas tai tilaus. Peli on lunastettava GeForce Experience™ -sovelluksen kautta pöytätietokoneella tai kannettavalla, jossa on kampanjaan kuuluva näytönohjain. Pelin lunastaminen edellyttää, että asiakas täyttää pelin ikärajavaatimukset.
**NVIDIA Ansel tulossa pian Middle-earth: Shadow of War-peliin