Koko perheen tabletti

Tabletista on tullut luonnollinen osa arkeamme. Ehkä jopa siinä määrin, että unohdamme, miten monikäyttöinen se on. Se sopii hyvin peleihin ja huveihin. Mutta sillä voi tehdä niin paljon muutakin.

Samsung Galaxy Tab A 10.5 sopii käytettäväksi perheen yhteisiin soittolistoihin, ruokaohjeiden etsimiseen keittiössä tai kodin laitteiden ohjaamiseen. Digitaalinen ilmoitustaulu Daily Board tekee tabletista kodin keskipisteen. Tabletille räätälöidyn telineen* avulla voit sijoittaa sen niin, että käytössä voi olla aina yhteisiä palveluja**, kuten valokuva-albumi, säätiedot ja kellonaika.

Galaxy Tab A on toisin sanoen kaikille sopiva tabletti. Siinä on lähes reunoille ulottuva suuritarkkuuksinen näyttö, joka tekee elokuvien ja sarjojen katselusta nautinnollisempaa. Neljä sisäistä kaiutinta ja Dolby Atmos surround -äänentoisto varmistavat, että kuuntelukokemuksetkin ovat upeita.

Samsungin suosittu Kids Mode on sopeutettu lasten käyttöön ja siinä on hauskaa sisältöä kuten LEGO, Filimundus ja Toca Boca. Tabletti tarjoaa siten monia mukavia hetkiä – koko perheelle. Uudessa Galaxy Tab A 10.5 -mallissa voi olla jopa kahdeksan eri käyttäjätiliä. Tabletin voi siis jakaa eri perheenjäsenten kesken ja olla varma siitä, että sosiaalisen median ja suoratoistopalvelujen kirjautumistiedot tallentuvat vain omaan käyttäjäprofiiliisi.

Tabletissa on myös paikka microSD-muistikortille. Siten voit lisätä jopa 400 Gt tallennustilaa koska tahansa.*** Voit ladata sarjoja ja elokuvia laitteelle katsottavaksi ilman verkkoyhteyttä. Tallennustilan täyttyessä voit helposti vaihtaa uuteen muistikorttiin etkä joudu poistamaan aiemmin tallentamaasi sisältöä.

Galaxy Tab A 10.5:ssä on pikalataus, joka lyhentää latausaikoja ja antaa enemmän aikaa varsinaiseen käyttöön.

* Sisältyy Galaxy Tab A 10.5:n oston yhteydessä 30.9.2018 asti. Lisätietoja tarjouksen käyttämisestä: samsung.fi/tablets/offer.
** Toiminnoista ja yhteensopivuudesta on lisätietoja osoitteessa samsung.fi.
*** Muistikortteja myydään erikseen.

Miksi kannattaa ostaa Galaxy Tab A?

 • Daily Board on perheen yhteinen ilmoitustaulu, jossa voi näkyä yhteinen valokuva-albumi, säätiedot ja kellonaika. Tabletin voi pitää aina päällä sille räätälöidyssä telineessä*.
 • Jopa kahdeksan käyttäjäprofiilia, joten koko perhe voi käyttää samaa tablettia yksilöllisesti omiin suoratoisto- ja musiikkipalveluihin. Lasten Kids Mode tarjoaa turvallisia ja luovia pelejä.
 • Suuritarkkuuksinen näyttö 16:10-kuvasuhteella, joka hyödyntää näytön pinta-alaa paremmin elokuvia katsellessa. Neljä kaiutinta Dolby Atmos surround -äänentoistolla tekee Galaxy Tab A:sta todellisen viihdekeskuksen.
 • Tukee jopa 400Gt:n ulkoista muistikorttia**.
 • Galaxy Tab A 10.5:ssä on pikalataus, joka lyhentää latausaikoja ja antaa enemmän aikaa varsinaiseen käyttöön.
 • Voidaan liittää helposti Samsung-televisioon*** Smart Viewsovelluksella, jolloin tabletti voi toimia kaukosäätimenä tai peilata television sisältöä.
 • * Sisältyy Galaxy Tab A 10.5:n oston yhteydessä 30.9.2018 asti. Lisätietoja tarjouksen käyttämisestä: samsung.fi/tablets/offer.
  ** Muistikortteja myydään erikseen.
  *** Yhteensopivuus on ilmoitettu kunkin tuotteen teknisissä tiedoissa osoitteessa samsung.fi.

Tabletti useammalle käyttäjälle

 • Useamman käyttäjä tuki – jopa kahdeksan käyttäjäprofiilia, joten useampi yrityksessä voi käyttää samaa tablettia. Esimerkiksi eri vuoroissa työskentelevät työntekijät voivat käyttää samaa tablettia ja pelkästään kirjautua omaan profiiliinsa. Silloin ei ole tarvetta kirjautua uudelleen eri palveluihin ja tileille, joita työssä käytetään.
 • Samsung Knox tarjoaa maailmanluokan tietoturvaa sekä laite- että ohjelmistotasolla.
 • Aina yhteyksissä nopean 4G-yhteyden kautta.*
 • Suuritarkkuuksinen näyttö 16:10-kuvasuhteella käyttää hyväkseen lähes koko näytön pinta-alan.
 • Galaxy Tab A 10.5:ssä on pikalataus, joka lyhentää latausaikoja ja antaa enemmän aikaa varsinaiseen käyttöön.
 • * Vaatii Tab A 10.5 4G -version.

Latausteline kaupan päälle! Arvo 59,90 euroa.

Juuri nyt latausteline kaupan päälle Galaxy Tab A 10.5:n oston yhteydessä 30.9.2018 asti*.

Myynti alkaa 31.8., ennakkotilaukset 17.8. alkaen.
Lisätietoja tarjouksen käyttämisestä: samsung.fi/tablets/offer.

* Koskee Samsung Galaxy Tab A 10.5:n ostoa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa (Nordic Approved). Arvo 59,90 euroa. Tarjous koskee ostoksia 30.9.2018 asti (kuitin päivämäärä), eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjouksen lunastaminen vaatii tuotteen rekisteröinnin mainitulla verkkosivulla viimeistään 31.10.2018. Toimitus vain Pohjoismaihin.

Näin se käy:

 1. Osta uusi Galaxy Tab A 10.5.
 2. Kun saat uuden Galaxy Tab A 10.5:n mene osoitteeseen: samsung.fi/tablets/offer.
 3. Anna henkilötietosi, tuotteen sarjanumero, kuitti ja toimitusosoite. (Tuotteen sarjanumero löytyy kohdasta: Asetukset-> Tietoja tablet-laitteesta).
 4. Latausteline toimitetaan antamaasi osoitteeseen.