Multimedia

Sony WH-1000XM3

Sonyn kolmannen sukupolven maineikkaissa langattomissa Sony WH-1000XM3 kuulokkeissa on kohinanesto-ominaisuudella varustetut over ear-kuvut, jotka parantavat edeltäjiensä hyviä ominaisuuksia entisestään. HD-hälynpoistoprosessori QN1 auttaa keskittymään tai kuuntelemaan ilman häiriöitä. Älykäs kuuntelu mukautettavalla äänenhallinnalla sopeuttaa automaattisesti ympäristön ääniasetukset aktiviteettisi mukaan. Ei ihme, että painetta keventävät ja miellyttävät kuulokkeet valittiin vuoden 2018-19 parhaiksi melua vaimentaviksi kuulokkeiksi.

Sony WF-1000XM3 NC

Aivan kuten yllä mainitut kuulokkeet, myös Sony WF-1000XM3 NC kuulokkeet on varustettu alan johtavalla melunvaimennuksella, joka estää tarpeettoman ympäristön melun. Kuulokkeissa on pienen pieni mutta tehokas 6 mm:n elementti, joka tarjoaa selkeän, täydellisen ja kattavan äänen. Keskity, sulje pois ympäristön äänet ja säästä kuuloa HD-kohinanvaimennusprosessorin QN1e ansiosta. Kuulokkeet eivät kuitenkaan vaimenna ääniä täysin, jotta pysyisit selvillä ympäristön tapahtumista.

A100 Walkman

Muistatko tragikoomisen sitaatin: “Is that a Walkman in your pocket…?” Walkman juhlii todellisen retrohenkisen A100 Walkmanin 40. juhlavuotta. Jopa kasetti on paikoillaan, vaikkakin vain kuvan muodossa soittimen kyljessä. High-Resolution Audio ja värit, jotka sopivat elämäntyyliisi, NW-A100 ja Android ™ mahdollistaa lempisuoratoisto- ja musiikkisovelluksiesi käyttämisen suoraan Walkman®-laitteellasi.

Sony SRS-XB10

Sony SRS-XB10 on helppo napata mukaan 260 gramman painonsa ansiosta. Monikäyttöinen kannettava kaiutin tarjoaa yllättävän rikkaan äänikuvan ja intensiiviset bassot.

Sony STR-DN1080

Sony STR-DN1080 tuottaa korkealaatuisen 360 asteisen surround-äänen, ja sijoittaa äänen ympäristöösi siten, että 7.1.2 kaiutinkanavaa mukaan lukien Phantom Surround Back ympäröivät sinut äänellä myös yläpuolelta. Surround-järjestelmä tarjoaa helpon Bluetooth-yhteyden NFC One touch-tekniikalla. Wi-Fi, AirPlay ja Chromecast on tietenkin sisäänrakennettu musiikin suoratoistoa varten.

Lisää tuotteita:

Valokuvaus

SONY A7 III ILCE-7M3

Ota kuvia käsivaralta ilman heilahduksen aiheuttamaa epätarkkuutta SONY A7 III ILCE-7M3:en integroidun 5-akselisen kuvanvakauttimen ansiosta. Peilittömässä täyden kennokoon kamerassa on kaksi muistikorttipaikkaa, joten voit valokuvata huoletta välittämättä muistin asettamista rajoituksista. Kuvaa 4K-videota, ohjelmoi ja mukauta kameran painikkeet toivomiesi ja usein käyttämiesi ominaisuuksien mukaan. Uusi taustavalaistu 24,2 megapikselin CMOS-sensori tuottaa korkealaatuista kuvaa kaikkein vaihtelevimmissakin valaistusolosuhteissa. Automaattitarkennusjärjestelmä helpottaa ennakoimattomasti liikkuvien kohteiden seuraamista ja sarjakuvaus 10 kuvan sekuntinopeudella ikuistaa kaiken tyyppiset kohteet. Kamera valittiinkin ehkä juuri näistä syistä vuoden 2018 kameraksi.

Sony A6600 Body

Sony A6600 Body kamera sopii niin harrastelijakuvaajalle kuin ammattilaisellekin mukaansa tempaavien videoiden luomiseen ja niiden jakamiseen muun maailman kanssa. Nauti uskomattomasta suorituskyvystä ja ominaisuuksista kompaktissa rungossa, nopeimmalla automaattitarkennusnopeudella, laajalla automaattitarkennusalueella sekä kohteen jatkuvalla seurannalla. Viisiakselinen optinen kuvanvakautus takaa valokuviin ja korkearesoluutioiselle 4K HDR-videolle (HLG) fantastisen kuvanlaadun. Eikä haittaa yhtään, että kamera on varustettu korkeakapasiteettisella akulla ja että mikrofoni- sekä kuulokeliittimet helpottavat elokuvien tekemistä.

Sony A6100 Body

Pienempää ja kätevämpää Sony A6100 Body kameraa on kevyempi kantaa mukana pienemmän APS-C-sensorinsa ansiosta täyden kennokoon kameraan verrattuna. Se on kuitenkin erinomainen kamera. Seuraa kuvauskohdetta luotettavalla tarkkuudella, ota jopa 11 kuvaa sekunnissa ja parempia kuvia heikossakin valaistuksessa loistavan kohinanesto-ominaisuuden ansiosta. Mainitsimmeko jo nopean automaattisen tarkennuksen ja integroidun kuvanvakautuksen?

Sony FE 55mm f/1.8 Zeiss

Etsitkö objektiivia, joka sopii kaikkiin yllä mainittuihin kameroihin? Sony FE 55mm f/1.8 Zeiss on vastaus tähän. Objektiivi päästää sisään reilusti valoa ja tuottaa ihastuttavan taustasumennuksen. Täyden kennokoon kamerassa se on normaali linssi. APS-C-kameroissa se toimii hienosti muotokuvaobjektiivina.

Lisää tuotteita:

Playstation

Sony Playstation 4 Slim 1TB

Sony Playstation 4 Slim 1TB- sis. Call of Duty: Modern Warfare on täydellinen Playstation 4-paketti, johon sisältyy syksyn suuri pelisuosikki Call of Duty: Modern Warfare. Vaikuta globaaliin voimatasapainoon tappavana ensimmäisen tason operaattorina. Pakkaukseen sisältyy elegantimpi ja pienempi Playstation 4 Slim 1TB, ergonominen ja intuitiivinen musta Dualshock v2-ohjain sekä yllä mainittu Blu-ray-peli. Mahtavimmat elokuvaelämykset ja kaikkein mukaansatempaavimmat pelit odottavat sinua samoin kuin PlayStationin yksinomainen materiaali.

Sony PlayStation 4 Pro

Sony PlayStation 4 Pro sopii sinulle, joka et tahdo tehdä kompromisseja. Uskomattoman tehokkuuden ja mahdollisuuden ansiosta avata pelien korkeammat grafiikka-asetukset, voit vain rentoutua. PS4-pelit heräävät henkiin terävän grafiikan, voimakkaiden värien ja tasaisemman ja vakaamman pelivirran ansiosta. Pelaa uusimpia pelejä upealla 4K-tarkkuudella. PS4 Pro Enhanced -merkinnästä tunnistat mitkä pelit hyödyntävät PS4 Pron tehoa.

Sony PlayStation VR Mega Pack V2

Sony PlayStation VR Mega Pack V2 ja kamera sekä 5 peliä on aivan niin kuin kuulostaakin VR-pakkaus, johon sisältyy headset, kamera ja muutama ehdottomasti parhaista VR-peleistä. Astu toiseen maailmaan ja pelaa Astro Bot Rescue Mission, Elder Scrolls V: Skyrim VR, Resident Evil 7 Biohazard, Everybody's Golf VR ja PlayStation VR Worlds pelejä. Jos haluat siirtyä pois pelimaailmasta, on olemassa toinenkin ulottuvuus; laaja valikoima VR-kokemuksia ja VR-elokuvia, puhumattakaan kaikista sadoista videoista maailman johtavilta VR-valmistajilta.

Lisää tuotteita: