Kaikki mitä tarvitset tänä kesänä

Hyvä tabletti tai lukulaite on ehdoton apuväline. Sillä pärjää jo pitkään. Muista hankkia jalusta, jotta saat tabletin vakaasti mukavaan asentoon sarjamaratonien ajaksi. Kotelon ansiosta tabletti putoaa pehmeästi, jos satut torkahtamaan. Jos et ole varma, mitä pitäisi huomioida tablettia valitessasi, olemme koonneet oppaan, joka auttaa löytämään juuri sinulle oikean vaihtoehdon.

Kun haluat sulkea ympäristön ulkopuolelle ja päästä zen-tilaan, tarvitset kuulokkeet. Jotta puhelin ei tyhjenisi, varavirtalähde on yhtä itsestään selvä asia kuin mansikat juhannuksena.

Mutta nyt unohdimme ehkä kaikkein tärkeimmän. Mitä tarvitaan kunnon nettiyhteyksiin mökillä?

Tietenkin vakaa (mobiili)verkko, jonka kantama on riittävä ja kapasiteettia riittää kaikille laitteillesi.

Chromebook. Jos sinulla ei ole sellaista, hanki se nyt. Miksi? Se toimii sekä kannettavana että tablettina, painaa vain vähän ja on helppo ottaa mukaan. Se on yksinkertaisesti kesän kanssa yhteensopiva.

Harkitsetko digipaastoa? Yksi hyvä kompromissi on panostaa älykelloon. Silloin sinulla on mahdollisuus pitää yhteyttä ympäröivään maailmaan kriisin tullen. Voit myös pitää silmällä sykettä ja varmistaa sen olevan riittävän rennolla tasolla. Riippumaton kanssa yhteen sopivalla rannekkeella se on yhtä huomaamaton kuin kameleontti. Tavoitteenahan on, että riippumatosta ei tarvitse lähteä.

Suosituimmat